Βραδιά Αυτοκινήτου από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας


Βραδιά αυτοκινήτου από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας

Με οδηγό την περυσινή επιτυχημένη Εκδήλωση, ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας Διοργανώνει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 τη 2 η Βραδιά Αυτοκινήτου, με τη συμμετοχή των τοπικών Αντιπροσωπειών Εμπορίας Αυτοκινήτων, και του Ι. KTEO AUTOVISION ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ ως Μέγα Χορηγού της Εκδήλωσης.

Η βραδιά θα κλείσει με μία μεγαλειώδη Συναυλία όπως και πέρυσι όπου η πρόσφατα ανακαινισμένη πλατεία Πάρκου κατακλείστηκε από κόσμο απολαμβάνοντας τον αγαπημένο μας Τριαντάφυλλο, δημιουργώντας έτσι ρεκόρ προσέλευσης κόσμου για την συγκεκριμένη πλατεία!

Για την φετινή Διοργάνωση με τη Βοήθεια των Χορηγών, Μελών και Μη του Συλλόγου αλλά και με την Αρωγή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Φορέων, διασκεδάζουμε Δωρεάν με τις δημοφιλείς και αγαπημένες ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και ΑΣΠΑ!

Αναμένοντας μία ακόμα αξέχαστη βραδιά αυτοκινήτου ,που θα μνημονευτεί όπως και η προηγούμενη στο πανελλήνιο, συμμετέχουμε από νωρίς το απόγευμα, στηρίζουμε και ψωνίζουμε στα Τοπικά μας Καταστήματα, Εμπορικά και Εστίασης και όλοι μαζί ξεφαντώνουμε και καταρρίπτουμε το περσινό ρεκόρ προσέλευσης της Πλ. Πάρκου!

Περισσότερα στο www.city24.gr

Επισκέψεις: 6


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο