Βγήκε από το Νοσοκομείο ο Γέροντας π. Εφραίμ


Μετά από 1,5 μήνα νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού ο Γέροντας π. Εφραίμ βγήκε από το Νοσοκομείο.

Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου τις πρώτες πρωινές ώρες εξήλθε του Νοσοκομείου και ακολουθώντας τις οδηγίες των Γιατρών του θα συνεχίσει την θεραπεία του σε Κέντρο αποκατάστασης.

Γιατροί και Νοσηλευτές αποχαιρέτησαν τον Γέροντα π. Εφραίμ με μεγάλη συγκίνηση αλλά και χαρά που ο Γέροντας μετά από μια μεγάλη περιπέτεια τα κατάφερε.

Τον Γέροντα τον επισκέφθηκαν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος και ο Διοικητής του Αγίου Όρους Αθανάσιος Μαρτίνος.

Η Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου ωστόσο αλλά και όλα τα πνευματικά παιδιά του Γέροντα π. Εφραίμ απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κα Αναστασία Κοτανίδου Kαθηγήτρια Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διευθύντρια Κλινικής covid-19 στο Γενικό Nοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός» και στην Κα Ελένη Μάγειρα Επίκουρη Καθηγήτρια Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Υπεύθυνη ΜΕΘ/ΜΑΦ στην Α΄ Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική στο Γενικό Nοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός».

Ευχαριστούν και όλους τους συνεργάτες Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό του Ευαγγελισμού οι οποίοι έκαναν ότι το καλύτερο ώστε να μπορέσει ο Γέροντας να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του, όπως άλλωστε έκαναν και κάνουν για όλους τους ασθενείς που δίνουν μάχη για τη ζωή τους ιδιαιτέρως και κατά τη διάρκεια της Πανδημίας.

Ευχαριστίες πολλές και σε όλον τον κόσμο που προσευχόταν, προσεύχεται και θα προσεύχεται ως την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Γέροντος.

Visits: 0


Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο