Βίντεο δείχνει το LG Wing με τη διπλή περιστρεφόμενη οθόνη σε δράση (VIDEO)

Βίντεο δείχνει το LG Wing με τη διπλή περιστρεφόμενη οθόνη σε δράση (VIDEO)

Η LG φαίνεται να το έχει ρίξει στην κυκλοφορία ιδιαίτερων smartphones θέτοντας σε δεύτερη μοίρα τα specs και τις επιδόσεις. Μετά το ενδιαφέρον LG Velvet, η εταιρεία ετοιμάζει το LG Wing, ένα smartphone με διπλή περιστρεφόμενη οθόνη.

Το LG Wing αποκαλύφθηκε πριν αρκετό καιρό, αλλά τώρα ο Android Authority δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει το παράξενο smartphone. Στο βίντεο βλέπουμε ότι το τηλέφωνο διαθέτει δεύτερη οθόνη, αλλά αυτή δεν βρίσκεται σε κάποια θήκη, όπως στα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας.

Η δεύτερη οθόνη του LG Wing είναι συνδεδεμένη σε έναν περιστρεφόμενο μηχανισμό πάνω στο κύριο σώμα, το οποίο διαθέτει μία οθόνη με μικρότερη διαγώνιο και αναλογία. Στην εξωτερική περιστρεφόμενη οθόνη προβάλλονται οι βασικές εφαρμογές, ενώ στη δεύτερη ο χρήστης βλέπει ποιος τον καλεί, διάφορες πληροφορίες, τον music player, και τα λοιπά.

Σύμφωνα με τις πηγές του Android Authority, το LG Wing θα έχει 6,8 ιντσών κύρια οθόνη και 4 ιντσών δευτερεύουσα. Επίσης, θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 765 ή τον Snapdragon 765G.

Επισκέψεις: 0

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο