Αυτό το Πάσχα, η re/max greece στηρίζει έμπρακτα το Χαμόγελο του Παιδιού


Αυτό το Πάσχα, η RE/MAX Greece στηρίζει έμπρακτα Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child!

📍Από σήμερα μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη 28/4/2021, τα Γραφεία και οι Σύμβουλοι ακινήτων του δικτύου συγκεντρώνουν τρόφιμα & είδη Πρώτης Ανάγκης για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης που στηρίζει ο Οργανισμός πανελλαδικά & καθημερινά!

Λόγω των ανατροπών που έχει προκαλέσει η #πανδημία, είναι ακόμα μεγαλύτερη η ανάγκη να παραμείνουμε δίπλα στις οικογένειες που σήμερα δοκιμάζονται, αδυνατώντας να καλύψουν έστω τα στοιχειώδη για τα παιδιά τους.

Το Χαμόγελο του Παιδιού στηρίζεται αποκλειστικά στις χορηγίες των Επιχειρήσεων και στις δωρεές των ιδιωτών, χάρη στις οποίες στήριξε μέχρι σήμερα πάνω από 1.500.000 παιδιά και τις οικογένειές τους.

🧸Μόνο όλοι #μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε να προσφέρουμε ένα όμορφο Πάσχα, με Χαμόγελο, για κάθε παιδί και οικογένεια στην Ελλάδα!

💙📲Παράλληλα, δεν ξεχνάμε να καλούμε από σταθερό ή κινητό τον πενταψήφιο αριθμό οικονομικής ενίσχυσης του Οργανισμού 19810* ή στέλνοντας με SMS τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ στο 19810*.

*χρεώσεις:Κλήση (χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού.

Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας) SMS (χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού.

Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας).

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο