Αυτή είναι η ριζικά ανανεωμένη εφαρμογή καιρού στα smartphones της OnePlus


Νωρίτερα φέτος, η OnePlus διέθεσε την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση της Android 11 developer preview για τα OnePlus 8 series smartphones. Το release περιελάμβανε την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του Android skin της Oneplus, το Oxygen OS 11. Διέθετε επίσης μια νέα always on display, αλλαγές στις ειδοποιήσεις και ένα ανασχεδιασμένο Weather app. Με την stable έκδοση του λογισμικού, να μην έχει κάνει το ντεμπούτο της ακόμη στις OnePlus συσκευές, η εταιρεία έχει πλέον αρχίσει την κυκλοφορία του Weather app στο beta channel για όλες τις OnePlus συσκευές.

Ειδικότερα, το νέο OnePlus Weather app έχει ξεκινήσει το επίσημο ντεμπούτο του στο Google Play Store για χρήστες οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή στο beta πρόγραμμα και διαθέτει ένα ριζικά ανασχεδιασμένο interface. Όπως βλέπετε και στα screenshots που ακολουθούν, το Weather app έχει ένα εντελώς νέο design κάνοντας ευκολότερη τη διαδικασία κατανόησης των πληροφοριών.

Η εφαρμογή αντικαθιστά τα 2D γραφικά καιρού στη home screen με πιο ρεαλιστικά που δείχνουν τις τρέχουσες συνθήκες. Η πόλη, η θερμοκρασία και οι πληροφορίες καιρού, έχουν μεγαλύτερο μέγεθος.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν είσαι μέρος του beta προγράμματος και θέλεις και πάλι να δοκιμάσεις τη νέα εφαρμογή, μπορείς να το κάνεις κατεβάζοντας το APK από το APK Mirror.

Θα πρέπει να λειτουργεί σε όλους τους OnePlus χρήστες με Android 8+ άνω.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο