Αρτέμης, Mash – Up Sessions II (Μουσική)


Αρτέμης, Mash-Up Sessions II
▪Ο πολυβραβευμένος διεθνώς Έλληνας Μουσικοσυνθέτης Νίκος Παπακώστας υπογράφει τον Δίσκο του Ταλαντούχου Μουσικού Άρτεμη.

Πρόκειται για το δεύτερο μέρος της σειράς Concept Δίσκων του Άρτεμη, στο πνεύμα του «The Rapsody Overture: Hip Hop Meets Classic» και του «S&M», στους οποίους ο Καλλιτέχνης μετατρέπει έργα γνωστών Συνθετών, σε σύγχρονες Μουσικές νόρμες και προσαρμόζει επάνω τους στίχους του.


▪Μπορείτε να βρείτε το άλμπουμ στα ψηφιακά καταστήματα εδώ:

⬇https://orcd.co/mashupsessionsii

▪Το άλμουμ «Αρτέμης, Mash-Up Sessions II: Νίκος Παπακώστας» περιλαμβάνει 7 κομμάτια και η βάση του είναι το Old School Hip Hop. Τουλάχιστον 5 από τα κομμάτια του Δίσκου θα ξυπνήσουν μνήμες από τις Terror X Crew εποχές, όπου οι ταχύτητες και το ύφος των κομματιών κινούνταν σε Boom Bap και Breaks μουσικά μονοπάτια.

Στα άλλα 2 κομμάτια του Δίσκου, μπορεί κανείς να δει τις Μουσικές εξερευνήσεις του Αρτέμη, καθώς το ένα είναι σε Ambient/Dub ύφος (μάλιστα ο στίχος του είναι στα Αρχαία Ελληνικά και καταπιάνεται με την Φιλοσοφία του Ηράκλειτου), ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει από το Album και ένα κομμάτι με βαριές κιθάρες και Metal φωνητικά.

To «Mash Up Sessions II», όπως και όλες οι προσωπικές Δισκογραφικές δουλειές του Αρτέμη, συγκέντρωσε Μουσικούς από ποικίλα μουσικά φάσματα.

Views: 3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο