Αργήσαμε λίγο, Μακαριώτατε… (βίντεο)


Αργήσαμε λίγο έως πολύ. Την ώρα που το κύρος της Εκκλησίας πλήττεται από τους ανόητους Φανατικούς και Ανυπάκουους ιδιόρρυθμους “ταλιμπάν”, οι οποίοι καταφρονούν την Εκκλησία, τις Συνόδους και τις Αποφάσεις τους, δεν αρκεί απλά η δημόσια λεκτική αποδοκιμασία ούτε και η πρόσκληση “καλής θελήσεως” ώστε αυτοί που δεν επιθυμούν να κάνουν Υπακοή στην Εκκλησία “να πάνε σπίτι τους”…

Από μόνοι τους δεν θα πάνε. Γιατί είναι κυριευμένοι από την δαιμονική πλάνη της Αυτοδικαίωσης, διότι θεωρούν ότι αυτοί εκφράζουν το Θέλημα του Θεού και ότι Εσείς, Μακαριώτατε, και η Σύνοδος της Εκκλησίας έχετε ξεπέσει σε Αιρέσεις και πλάνες…

Και δεν είναι μόνο ως προς το τρέχον ζήτημα της Πανδημίας αυτή η Αιρετική διαφοροποίηση των “ταλιμπάν”. Σε πλείστα όσα μείζονα ζητήματα της Εκκλησίας, οι νοσηροί αυτοί κύκλοι περιφρονούν τις κανονικές και νόμιμες αποφάσεις της Εκκλησίας, της Ιεραρχίας και της Συνόδου και καταφέρονται με δαιμονιώδη εμπάθεια εναντίον τους, παρασύροντας και πολλούς αφελείς και αμαθείς, κάνοντας τεράστια πνευματική -αλλά και σωματική, όσον αφορά την πανδημία- ζημιά στο πλήρωμα της Εκκλησίας.

Η Εκκλησία έχει δείξει το δρόμο, Μακαριώτατε, μέσα στη δισχιλιετή της ιστορία. Όποιος δεν επιθυμεί να υποταχθεί στο Θέλημα του Θεού που εκφράζεται μέσα στην Εκκλησία και διά της Εκκλησίας, τότε με Απόφαση των Επισήμων Οργάνων της Εκκλησίας αποκηρύσσεται, αποκόπτεται, Καταδικάζεται και Καθαιρείται.

Αυτό αναμένει η μεγάλη πλειοψηφία των νοημόνων πιστών με υγιές Ορθόδοξο Εκκλησιολογικό Φρόνημα και αυτό οφείλετε να πράξετε εδώ και τώρα.

Τέρμα η ανοχή στους γελοίους και επικίνδυνους αιρετικούς, εξαιτίας των οποίων κινδυνεύει η μαρτυρία της Εκκλησίας μας στο σύγχρονο κόσμο.

Ωραία τα λόγια, λοιπόν, Μακαριώτατε. Αναμένουμε πάραυτα και την εφαρμογή τους. Η οποία πρέπει να ξεκινήσει από ψηλά… Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι πίσω από τους “ταλιμπάν” βρίσκονται, δυστυχώς, και Ιεράρχες της Εκκλησίας που καταφρονούν τη Σύνοδο που τους εξέλεξε και τους έβαλε στη θέση που βρίσκονται.

Δώστε λοιπόν το καλό παράδειγμα, Μακαριώτατε. Και θα μείνετε στην Ιστορία ως ένας Αρχιεπίσκοπος που συνέβαλε καθοριστικά στην εξυγίανση της αλλοτριωμένης από το καρκίνωμα των Παραεκκλησιαστικών Οργανώσεων Εκκλησίας της Ελλάδος.

https://www.youtube.com/watch?v=AhAXhxKkhZ0

 

 

 

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο