Αποκλειστικό: Συνεχίζονται οι Έρευνες για το θάνατο του Μακαριστού Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά – Κλήθηκε να καταθέσει η Ηγουμένη Γιατρός του (VIDEO)


Σε εξέλιξη βρίσκεται οι Έρευνες για την υπόθεση θανάτου του Μακαριστού Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, ο οποίος έχασε τη ζωή του εξαιτίας επιπλοκών του Κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη στάση του Μακαριστού Ιεράρχου, φαίνεται να υποδαύλιζε Ηγουμένη συγκεκριμένης Ιεράς Μονής, που είναι Γιατρός στο Επάγγελμα και η οποία ήδη διερευνάται από την Δικαιοσύνη.

Η Ηγουμένη, η οποία διατηρεί και Ιατρείο σε Κεντρικό δρόμο της Πόλης, καλείται πλέον να καταθέσει, για τον τρόπο που επήλθε ο θάνατος του Μακαριστού Μητροπολίτου, στα πλαίσια της Προκαταρκτικής Εξέτασης που διέταξε η Εισαγγελία Αγρινίου, με στόχο να χυθεί άπλετο φως στα αίτια και τις ακριβείς Συνθήκες του θανάτου του.

Ωστόσο, στο πλαίσιο των Ερευνών, έχει κληθεί να Καταθέσει και ένας Γιατρός Αρνητής από το Βόλο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργαζόταν στενά με την συγκεκριμένη Ηγουμένη.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Visits: 24


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο