Αποκλειστικό: Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γερμανίας: Επεμβαίνουν στην Ελευθερία της Θρησκείας – Αν δεν υπακούσουμε στους Νόμους, θα μας κλείσουν τις Εκκλησίες (VIDEO)


Με αφορμή την εγκύκλιο που απέστειλε προς τον Κλήρο και τον Λαό της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γερμανίας κ.κ. Αυγουστίνος, σύμφωνα με την οποία ενημερώνει ότι μέχρι Παύσεως των Νομοθετικών Διαταγμάτων που ρυθμίζουν την τρόπο Θείας Μεταλήψεως, δε θα μεταλαμβάνει τον κόσμο μίλησε στο πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Ο Σεβασμιώτατος στην τηλεφωνική του επικοινωνία, μίλησε για μια ηρωική Απόφαση ενός άνδρα κληρικού που για 60 χρόνια ζει στη Γερμανία και γνωρίζει πως λειτουργεί το Κράτος.
“Αν δεν έκανα αυτό που είπε το Κράτος της Γερμανίας θα μου έστελναν την Αστυνομία και θα έκλεινε τις Εκκλησίες. Την ίδια ώρα όμως δεν είναι δυνατόν να αφήσω να μας ρυθμίσουν τον τρόπο που θα κοινωνούμε και για αυτό αποφάσισα να μην μεταλαμβάνει ο κόσμος καθόλου ώσπου να αρθούν τα μέτρα”.

“Τι θα έλεγα δηλαδή στο λαό, ότι τόσο καιρό σας λέγαμε ψέμματα; και ότι επειδή η Θεία Κοινωνία μεταδίδει Νοσήματα ελάτε να Κοινωνήσατε με διαφορετικό τρόπο; Προτίμησα να μην μεταλαμβάνω τον κόσμο” είπε στην τηλεφωνική του επικοινωνία.
“Για όσους με κατακρίνουν και κυρίως Ρασοφόρους, έχω να πω ότι πρέπει να καταλάβουν ότι εδώ είναι Γερμανία δεν είναι Ελλάδα».
Ο Σεβασμιώτατος μάλιστα τόνισε ότι αυτή τη στιγμή στη Γερμανία πραγματοποιείται καθαρή παρέμβαση στην Ελευθερία της Θρησκείας…

Ακούστε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη:

Views: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο