Απίστευτη προσφορά Starlink: Δοκίμασέ το με ΜΟΝΟ 20 Ευρώ για όλους χωρίς κόστος εξοπλισμού


Μια εξαιρετική προσφορά εντοπίσαμε πριν από λίγη ώρα στην επίσημη ιστοσελίδα της Starlink για την Ελλάδα, όπου βάζοντας τη διεύθυνσή μας, μας έβγαλε μια τρομερή προσφορά, που επιτρέπει τη δοκιμή του με μόλις 20 ευρώ.

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι ο εξοπλισμός επέστρεψε στα 249 ευρώ, στη χαμηλότερη τιμή που έχει υπάρξει όπως και πριν από λίγο χρονικό διάστημα. Ωστόσο αφορά το Μηχανοκίνητο τυπικό πιάτο όπως το χαρακτηρίζει. Το Starlink εξηγεί:

Μηχανοκίνητο τυπικό

Το Μηχανοκίνητο τυπικό Starlink είναι ιδανικό για οικιακούς χρήστες και για καθημερινές εφαρμογές ίντερνετ. Το κιτ Starlink περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να συνδεθείτε στο ίντερνετ μέσα σε λίγα λεπτά.

Το νεότερο πιάτο όμως κοστίζει 349 ευρώ. Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όσους θέλουν να αγοράσουν τον εξοπλισμό. Ωστόσο αν δεν έχεις χρήματα να τον αγοράσεις μπορείς να επιλέξεις την ενοικίαση που απαιτεί μόνο 20 ευρώ για την παραγγελία.

Πιο συγκεκριμένα όπως το καταλαβαίνουμε είναι ότι σου επιτρέπει να το δοκιμάσεις δίνοντας αυτή τη στιγμή μόλις 20 ευρώ που είναι τα έξοδα αποστολής και διακίνησης.

Έχει καταργήσει το τέλος ενεργοποίησης και δίνει και 30 ημέρες δωρεάν συνδρομή trial ενώ δεν δεσμεύεσαι από συμβόλαια. Κάποιος δηλαδή που θα επιλέξει την ενοικίαση του εξοπλισμού, θα πρέπει να πληρώσει 20 ευρώ μόνο να το παραγγείλει σήμερα και τίποτε άλλο.

Θα έρθει σε περίπου 2 εβδομάδες στη πόρτα σου το πιάτο και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός. Δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ και εδώ υπάρχει μια ασάφεια. Δηλαδή, μόλις δώσεις τα 20 ευρώ που ζητά για έξοδα αποστολής και ρθει στη πόρτα σου θα μπορείς να το ενεργοποιήσεις χωρίς να πληρώσεις τα 55 ευρώ (40 υπηρεσία, 15 ευρώ κόστος ενοικίασης εξοπλισμού) στα πλαίσια του trial ή θα πρέπει να πληρώσεις τα 55 ευρώ και αν δεν μείνεις ευχαριστημένος στα επιστρέφει τα χρήματα;

Μπορείς να το παραγγείλεις εδώ βάζοντας τη διεύθυνσή σου και επιλέγοντας ενοικίαση εξοπλισμού

Views: 4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο