Αντιπροσωπεία υπό του Επισκόπου κ. Βίκτωρος στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο


Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, είχε Τετάρτη Αντιπροσωπεία Προσκυνητών της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας.

Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας ήταν ο Επίσκοπος Μπαρισέφσκ κ. Βίκτωρ, ενώ συμμετείχε και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΕΣ της Εκκλησίας της Ουκρανίας, Πρωθιερέας Νικόλαος Ντανίλεβιτς.

Η Ουκρανική Αντιπροσωπεία έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, ο οποίος του καλωσόρισε στα Τίρανα με ‘Εδρα της Εκκλησίας της Αλβανίας.

Η ομάδα των Προσκύνητων από την Ιερά Μητρόπολη Χμελνίτσκι που αποτελείται από Κληρικούς και λαϊκούς, ενημέρωσαν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Αναστάσιο για την αρπαγή των Ναών από τους σχισματικούς.

Επίσης να αναφερθεί ότι νωρίτερα η Ουκρανική Αντιπροσωπεία με ευλογία του Μητροπολίτου κ. Ονουφρίου, έλαβε μέρος στις Εορταστικές Εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Μαυροβούνιο για τον Άγιο Σάββα.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο