Ανοιξιάτικη προσφορά για τους Αναγνώστες του Lavaron.com.gr


Μάϊος, Μύρισε Καλοκαίρι με βιβλία που δροσίζουν την ψυχή και την καρδιά μας. Προσφέρουμε δώρα για να Γιορτάσουμε τη Λήξη του Κατηχητικού έτους.

✔Πάτερ Ημών, Εικονοβιβλίο, της Κατερίνας Μουρίκη Ένα βιβλίο που αναλύει τα επτά αιτήματα της Κυριακής Προσευχής. Η γιαγιά αναλαμβάνει να εξηγήσει βήμα βήμα το νόημα κάθε λέξης και να μεταφέρει στα εγγόνια της το κλίμα και την ουσία της προσευχής. Ένα βιβλίο σε μορφή κόμικ. ????Εικονογραφηση: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: π. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΙΩΤΟΓΛΟΥ ????Με δραστηριότητες, αυτοκόλλητα και επιτραπέζιο παιχνίδι

✔Προσευχές για μικρά παιδιά, του π. Ιωαννίκιου Ζαμπέλη Το «Πάτερ ημών», το Σύμβολο της Πίστεως, το «Βασιλεύ ουράνιε», η προσευχή στον φύλακα άγγελό μας κ.ά., με πρωτότυπα κείμενα και απλή μετάφραση στα νέα ελληνικά, πλούσια εικονογράφηση και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. ????Εικονογραφηση: ΠΕΓΚΥ ΦΟΥΡΚΑ (Κυκλοφορεί σε αγγλική, γαλλική και ρωσική μετάφραση) ????Με δραστηριότητες

✔Η Παναγία και η χαμένη εικόνα, της Πηνελόπης Μωραΐτου Ένα ταξίδι στον χρόνο για να γνωρίσουμε τη ζωή της Παναγίας και να ταξιδέψουμε στα μέρη όπου έζησε. Σε ειδικό παράρτημα, επισκεπτόμαστε τα πιο σημαντικά προσκυνήματά της. ????Εικονογραφηση: Θάνος Τσίλης, Εύα Καραντινού ????Με δραστηριότητες.

Ανοιξιάτικη προσφορά

15,00 € 24,00 €

+

Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών

Για on line παραγγελία

Για τηλεφωνική παραγγελία

Πληροφορίες

(Για να αποκτήσετε την έκπτωση θα πρέπει να αναφέρετε στα σχόλια της on line παραγγελίας σας ότι είστε αναγνώστες του Lavaron.com.gr ή να το πείτε λεκτικά σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας είτε σε αγορά από το κατάστημα).

Views: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο