ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ


Αγαπητοί μας φίλοι,

Έχουμε τη χαρά να σας πληροφορήσουμε ότι το Bιβλιοπωλείο, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, που εμπιστεύεσθε τόσα χρόνια για τις αγορές σας, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, εκτός από το γνώριμο φυσικό του κατάστημα, δίπλα στον Άγιο Μηνά, απέκτησε το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα (e shop). Μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα www.bookstore.iak.gr θα έχετε τη δυνατότητα

1. Να πληροφορείσθε τις νέες Εκδόσεις που σας ενδιαφέρουν, ανάλογα και με την Περίοδο του Έτους που διανύουμε, και

2. Να κάνετε τις αγορές σας με άνεση, ασφάλεια, στο χρόνο που σας διευκολύνει, επιλέγοντας να πληρώσετε με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί αλλά καθορίζοντας και τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να παραλάβετε τα είδη που αγοράσατε.

Επίσης θα μπορείτε να ενημερώνεστε για νέα που έχουν σχέση με την Τοπική μας Εκκλησία καθώς και να διαβάζετε ψυχωφελή κείμενα, αλλά και ακολουθίες.

Επιθυμούμε να σας εξυπηρετούμε πάντοτε, με ταχύτητα έχοντας ποικιλία εκλεκτών βιβλίων με Εκκλησιαστικό πνεύμα, από όλους τους Εκδοτικούς Οίκους όπως επίσης διαθέτοντας, Ορθόδοξες Εικόνες, Αγιογραφίες και λοιπά είδη ευλαβείας,

Φυσικά θα είναι χαρά μας, εφόσον το επιθυμείτε, να κάνετε τις αγορές και στο φυσικό μας κατάστημα, για ακόμα πιο φιλική και προσωπική εξυπηρέτηση.

Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη και την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε ότι και με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Χαιρετισμός Πρώην Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου

Ἀγαπητε επισκέπτη & φίλε του Βιβλιοπωλείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης,

Με χαρά σας καλωσορίζουμε στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του βιβλιοπωλείου μας . Στον ιστότοπο του Βιβλιοπωλείου θα μπορέσετε να βρείτε βιβλία, Εικόνες, Σταυρούς, Κομποσκοίνια, Είδη Λατρείας, Ιερατικά ενδύματα, Ιερατικά Σκεύη αλλά και Είδη Δώρων για τους αγαπημένους σας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί ακριβώς όπως και το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκετα στην πλατεία της Εκκλησίας του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το προσωπικό του Βιβλιοπωλείου είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει είτε φυσικά είτε ηλεκτρονικά μέσω των Σύγχρονων Υπηρεσιών Εξυπηρέτησης που έχουν ενταχθεί στην ιστοσελίδα.

Ευελπιστούμε η ηλεκτρονική δραστηριότητα αυτή του Βιβλιοπωλείου μας να αποβεί χρήσιμη για τους πιστούς, διευκολύνοντας, στους δύσκολους καιρούς που διερχόμαστε την πνευματική τους κατάρτιση και την ατομική τους Λατρεία.

Με πατρικές ευχές και εν Κυρίω αγάπη

ο Αρχιεπίσκοπος

+ ο Κρήτης Ειρηναίος

Visits: 22


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο