Αναβάλλεται η 6η Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος


Στην επ’ αόριστον αναβολή της 6ης Γιορτής Νεολαίας η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 στην αυλή του Ιερού Ναού Αγίας Άννας Κατερίνης, προβαίνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος εξαιτίας έξαρσης κρουσμάτων του Κορωνοϊου τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά, η Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος αναφέρει:

Από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς, Ανακοινώνεται ότι λόγω έξαρσης των κρουσμάτων του Κορωνοϊου τις τελευταίες ημέρες, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά και τους νέους μας, αναγκαζόμαστε να ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ επ’ αόριστον την προγραμματιζόμενη για την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, 6η Γιορτή Νεολαίας, στην αυλή του Ιερού Ναού Αγίας Άννας Κατερίνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους επώνυμους και ανώνυμους χορηγούς και τους δεκάδες Εθελοντές που πάντα στηρίζουν τη συγκεκριμένη γιορτή μας.

Ιδιαίτερα τα Μέλη της μπάντας του Ιερού Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης και της χορωδίας του Μουσικού Σχολείου. Όλοι υποβλήθηκαν επί σειρά ημερών στον κόπο της προετοιμασίας. Όσες χορηγίες ήδη προσφέρθηκαν θα διατεθούν σε άλλες ανάγκες Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων του Γραφείου Νεότητος.

Ευχόμαστε σύντομα να καλυτερεύσουν τα πράγματα και να μπορέσουμε να την πραγματοποιήσουμε.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο