Αλβανία: Τιμητική διάκριση σε Ελληνικό Σχολείο


Η Υπουργός Παιδείας της Αλβανίας κα Εvis Kushi απένειμε την Παρασκευή, 29.01.2021, μέσα από ειδική Διαδικτυακή Εορταστική Τελετή το Βραβείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “Ευρωπαϊκό Σχολείο eTwinning” στα Εκπαιδευτήρια “Πνοή Αγάπης”, όπως αναφέρεται σε Ανακοίνωση που εξέδωσε το Σχολείο.

Τα Εκπαιδευτήρια “Πνοή Αγάπης” ανήκουν στην Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας, η οποία αδιάπτωτα μεριμνά για την προώθηση και ενίσχυση της ποιοτικής Εκπαίδευσης και ολόπλευρης παιδείας.

Τα Εκπαιδευτήρια ως διττό σκοπό θέτουν την άριστη μόρφωση και τη χριστιανική αγωγή της ψυχής, υπηρετώντας, έτσι, με προσήλωση, την αλήθεια, την αγάπη και την ομορφιά.

Το Εννιάχρονο Σχολείο ιδρύθηκε το 2008, ενώ το Λύκειο εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο.

«Συγχαίρουμε τους μαθητές και τους Εκπαιδευτικούς για την επάξια βράβευση, η οποία αποτελεί Αναγνώριση των δημιουργικών και καρποφόρων προσπαθειών τους στα πλαίσια των Διαθεματικών Εργασιών – Projects που κατά καιρούς έχουν υλοποιήσει στην πλατφόρμα του eTwinning! Ευχόμαστε η πνοή της γνώσης που χαρακτηρίζει το Σχολείο μας να συνεχίσει να ακτινοβολεί τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο!» τονίζεται στη σχετική Ανακοίνωση.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο