Ακόμη μια φορά χρησιμοποιούν με κάθε τρόπο μέσων ώστε να διαβάλουν το Εκκλησιαστικό ιστολόγιο Lavaron.com.gr


Η Συντακτική ομάδα του Εκκλησιαστικού Ιστολογίου https://www.lavaron.com.gr , με σεβασμό στους αναγνώστες μας και τους υποστηρικτές μας, δηλώνουμε ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να ενδώσουμε στις γελοίες απειλές και χαρακτηρισμούς που δεχόμαστε και δεν θα τους κάνουμε την χάρη να κατεβάσουμε ούτε μισό άρθρο.
Έχουμε μάθει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, κάτι που προφανώς κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν και θέλουν να μένουν κάποια πράγματα στο σκοτάδι.
Τους αφήνουμε στο σκοτάδι τους, τους επιστρέφουμε τις απειλές τους και τους ζητάμε να σεβαστούν τουλάχιστον τον περίγυρο τους και την προσπάθεια του, αλλά και τους αναγνώστες μας και πολίτες αυτού του τόπου, αφού όπως φάνηκε δεν μπορούν να σεβαστούν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιούν κάθε τρόπο να Χρησμιμοποιούν δεδομένα μας χρησιμοποιόντας με κάθε τρόπο ακόμη και παλιούς λογαριασμούς της παλιάς ιστοσελίδος των social media και λογαριασμούς των Gmail.com και του νέου ιστολογίου πλέον Lavaron.com.gr και χρησιμοποιούν Αρχεία φωτογραφίες και συνομιλίες να μας διαβάλουν τους Συνεργάτες από τότε που είμασταν ακόμη στο ιστολόγιο Ουράνιες Σκέψεις και τα χρησιμοποιούν κάθε μέσων να σπιλώσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Σας ενημερώνουμε ότι αυτή την φορά δεν θα τα αφήσουμε όλα αυτά και καταγράφουμε ακόμη τα ότι συμβαίνουν και τα κρυφτούλια θα τελειώσουν.

Ως εδώ!

Από την Συντακτική Ομάδα

Lavaron.com.gr

Visits: 2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο