Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, οι οποίες θα Μεταδοθούν από την Κυριακή των Βαΐων σε Ζωντανή Σύνδεση το NOVA ΠΑΣΧΑ και το MEGA TV


Θα παίζουν κυρίως τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος.

Εκκλησιαστικά κανάλια για το Πάσχα ετοιμάζονται να βγάλουν στον Αέρα το Mega αλλά και η Nova. Το «μεγάλο κανάλι» μέσα από το υβριδικό Mega Play και το site megatv.com, έχει ήδη στον Αέρα μια ξεχωριστή ροή για τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος, οι οποίες θα Μεταδοθούν σε Ζωντανή Σύνδεση με τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος στον Πειραιά.

Κάτι παρόμοιο έχει ετοιμάσει και η Nova, θέτοντας σε λειτουργία το θεματικό κανάλι Nova Πάσχα. Από την Κυριακή των Βαϊων μέχρι την Κυριακή του Πάσχα θα Μεταδίδονται Ζωντανά και με 7 days catch-up οι Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, σε σύνδεση με εμβληματικούς ναούς της Ελλάδας, μαζί με την καθημερινή Εκκλησιαστική εκπομπή «Οι Μεγάλες Ημέρες της Πίστης» και οικογενειακές ταινίες.

Η ενασχόληση των ιδιωτικών Καναλιών με την Εκκλησία και ειδικά κατά τη διάρκεια του Πάσχα, ξεκίνησε από την πρώτη Καραντίνα το 2020 όταν ήταν σχεδόν αδύνατο οι πιστοί να παραβρεθούν στους Ιερούς Ναούς μας, λόγω των Μέτρων κατά του Κορωνοϊού.

Views: 13


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο