Αισιοδοξία από τους Ξενοδόχους – Ο Γιώργος Χατζάκης στον Planet 90,6


Συνέντευξη του κ. Γεώργιου Χατζάκη, Μέλους της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Νοτιοανατολικής Κρήτης μέσα από τη συχνότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού Planet 90,6

Με ιδιαίτερη χαρά, φιλοξενήσαμε τον κ. Γεώργιο Χατζάκη, ο οποίος σε μία άκρως ενδιαφέρουσα Συνέντευξη μας εξηγεί πώς έχει επηρεαστεί ο Κλάδος του Τουρισμού τους τελευταίους 24 μήνες λόγω της πανδημίας, ποιες δυσκολίες έχουν αντιμετωπίσει Εργοδότες και Εργαζόμενοι του Τουρισμού.

Οι προκλήσεις ήταν πολλές και δύσκολες. Οι Τουριστικές Επιχειρήσεις έδωσαν άμεση προτεραιότητα στην τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, ώστε να εξασφαλίσουν την ασφαλή λειτουργία των Ξενοδοχειακών Μονάδων εν μέσω Πανδημίας, με άμεση προτεραιότητα στην Ασφάλεια Υγείας τόσο των Εργαζομένων όσο και των πελατών μας.

Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για φέτος; H σεζόν σε αρκετές περιοχές της χώρας, όπως προκύπτει από τα στοιχεία «πληροτήτων» για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο, και Σεπτέμβριο είναι αισιόδοξα. Οι προκρατήσεις μέχρι αυτή τη στιγμή, δίνουν ένα δυναμικό στίγμα για την επερχόμενη Τουριστική Περίοδο στην Κρήτη, ανέφερε στη Συνέντευξή του στον Planet 90,6 κ. Χατζάκης. Και τα Ανατολικά του Νησιού να “πηγαίνουν καλύτερα” λόγω της ανοιχτής Γερμανικής αγοράς, και όχι μόνο, «λείπει όμως η Ρωσική αγορά». Παράλληλα, απαντώντας σε σχετική ερώτησή μας σχετικά με την κινητικότητα στα Αεροδρόμια, τόνισε ότι πάντα το Ηράκλειο υπερτερεί σε ποσοστά αφίξεων.

Τέλος ο ίδιος μίλησε ακόμη για την έλλειψη υποδομών, για το Διεθνή Ανταγωνισμό και τις πιέσεις που δέχεται το Ελληνικό Τουριστικό προϊόν και σημείωσε ότι «είναι καιρός να αποφασίσουμε επιτέλους τι είδους μοντέλο Τουριστικής Ανάπτυξης θέλουμε για τα επόμενα χρόνια».

Visits: 7


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο