Αιμοδοσία από την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδος θα διοργανωθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2021


Η Μητρόπολη Γλυφάδας με σύνθημα «Σταυροφορία Αγάπης» πραγματοποιεί Αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος (Γκόλφ) Γλυφάδας, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, στις 10.00-13.30. Όσοι πιστοί προσέλθουν θα πρέπει να κλείσουν τηλεφωνικό ραντεβού και φέρουν μαζί τους την ταυτότητά τους και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να τηλεφωνήσουν στο 2132163125 και 2132163610,(08.00-14.00 τις καθημερινές) για να κλείσουν ραντεβού. Απαραίτητη επίσης είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ. Καλό είναι, οι αιμοδότες να έχουν κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ, ενώ την ημέρα της αιμοδοσίας να έχουν πάρει ένα ελαφρύ πρωϊνό. Κατά την προσέλευσή τους στο χώρο θα πρέπει απαραιτήτως να φορούν μάσκα και να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Το Προσωπικό της Αιμοδοσίας σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους του Ναού έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας.

Η συμμετοχή σας κρίνεται σημαντική, λόγω της μεγάλης έλλειψης αίματος που υπάρχει αυτό το διάστημα και των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει με τις τρέχουσες συνθήκες.

Σημειώνεται ότι όσο αφορά στα εμβόλια, μετά από επικοινωνία που είχαμε με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ( Ε.ΚΕ.Α.), μας ενημέρωσαν ότι εάν κάποιος αιμοδότης εμβολιασθεί είτε με την πρώτη, είτε με την δεύτερη, είτε με την τρίτη δόση και δεν του παρουσιασθεί κάποιο σύμπτωμα στο πρώτο εικοσιτετράωρο, μπορεί την επόμενη ημέρα να δώσει κανονικά αίμα. Εάν όμως του παρουσιασθεί οποιοδήποτε σύμπτωμα, μπορεί να δώσει αίμα ( 7 ) επτά ημέρες μετά το πέρας των συμπτωμάτων. Αυτό ισχύει για όλα τα εμβόλια.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 2132163125 και 2312163610.

Visits: 13


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο