Αδελαΐδα: Ερανική Εκδήλωση Εορτάζοντας τους Πρωτοκορυφαίους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο


Με την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Αδελαϊδος διοργάνωσε Απογευματινό Τσάι με Ερανικό σκοπό.

Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Αρχιεπισκοπικού Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας το απόγευμα του Σαββάτου 30 Ιουνίου 2024, στην εορτή των Αγίων Πάντων και της Συνάξεως των Δώδεκα Αποστόλων.

Παρά το τσουχτερό κρύο και τη βροχή, και το γεμάτο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας τις τελευταίες Εβδομάδες, η ανταπόκριση και προσέλευση των πιστών ήταν ευχάριστη και ενθαρρυντική.

Ομιλητής της Εκδηλώσεως ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σινώπης κ. Σιλουανός, ο οποίος παρουσίασε τους Βίους των δύο μεγάλων ιεραποστόλων και στύλων της Εκκλησίας, των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, των οποίων η Μνήμη Εορτάστηκε την προηγουμένη. Ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στη μεγάλη Μετάνοια και Ταπείνωση που οι δυο Πρωτοκορυφαίοι Απόστολοι απέκτησαν από τις εμπειρίες τους και εξήγησε πώς αυτές οι μεγάλες Αρετές τούς μεταμόρφωσαν σε ανθρώπους γεμάτους ζήλο για τη Διάδοση του Ευαγγελίου.

Το τσάι ετοίμασαν οι ακούραστες κυρίες της Κεντρικής Φιλοπτώχου Αδελφότητος, οι οποίες προσέφεραν μια υπέροχη επιλογή από πιάτα Γλυκά και Αλμυρά, τρέφοντας έτσι τους παρευρισκομένους σωματικώς καθώς άπαντες δέχονταν την πνευματική τροφή.

Views: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο