Αγιασμός στο Ποδόσφαιρο και χαιρετισμός σε Παρουσίαση Βιβλίου για την Επανάσταση


Αγιασμό στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης στη Λαμία, παρουσία της ομάδας Κ19 (κάτω των 19 ετών) της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών για την Έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2021-2022 και εν όψει της Έναρξης του πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 του Ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου «Super League».

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε τον Αγιασμό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδος στον Γοργοπόταμο και στο Κέντρο «ΤΕΜΠΕΛΗΣ», ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Ευχήθηκε να είναι υγιείς και να έχουν πολλές επιτυχίες, τόσο στα μέλη της ομάδος Κ19 της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ όσο και στα στελέχη και μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδος, ενώ έκανε έκκληση στην Ελληνική Πολιτεία και την Υγειονομική Κοινότητα να διευκολύνουν την επιστροφή των νέων στον αθλητισμό μετά τα συνεχόμενα lockdown, που τους απομάκρυναν από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ύστερα, ο Σεβασμιώτατος παρευρέθη στην παρουσίαση βιβλίου: «Γυναίκες και Επανάσταση 1821. Από τον οθωμανικό κόσμο στο ελεύθερο ελληνικό κράτος» της Δρ. κας Βασιλικής Λάζου στο ξενοδοχείο «ΓΑΛΗΝΗ» στα Καμένα Βούρλα. Την παρουσίαση έκανε η Δημοτική Σύμβουλος και πρ. Αντιδήμαρχος κ. Βίβιαν Αργύρη και η Προϊσταμένη των Γ.Α.Κ Αρχείων Ν. Φθιώτιδος κ. Σοφία Βακιρτζιδέλη, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Σεβασμιώτατος.

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο