Αγαπητοί μας Ενορίτες του Ιερού Ναού ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ


Μια νέα εκκλησιαστική χρονιά θα ανατείλει τις επόμενες ώρες. Νέες διακονίες και κυρίως νέος χρόνος για μετάνοια και ενασχόληση με τα πνευματικά και ωφέλιμα που ο κάθε χριστιανός θα κληθεί από την εκκλησία μας να πράξει στη ζωή του.
Η Ενορία με τη Χάρη του Τριαδικού Θεού και τις πρεσβείες του Aγίου Γεωργίου και προστάτου μας, συνεχίζει και φέτος τη διακονία του συσσιτίου (των γευμάτων αγάπης) με περισσότερες από 80 μερίδες καθημερινού μαγειρεμένου φαγητού από τις Εθελόντριες κυρίες της ενορίας.
Λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων στη διακονία του συσσιτίου μας, απευθύνω έκκληση στην αγάπη σας, προκειμένου να βρεθούν εθελοντές, μάγειρες και μαγείρισσες. Όπως προαναφέραμε το συσσίτιο είναι καθημερινό και λειτουργεί από 7:30 το πρωί έως 12:00 το μεσημέρι.
Ακόμη και ένα πρωινό την εβδομάδα από το χρόνο των εθελοντών είναι αρκετό, ώστε να λειτουργήσει και φέτος το συσσίτιο με οργάνωση αγάπη και σεβασμό στο συνάνθρωπο. Με τον τρόπο αυτό προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τους αδελφούς μας που έχουν ανάγκη καθημερινού φαγητού.
Όποιος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή στη διακονία του συσσιτίου της ενορίας μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 210-4411990 και 6979162482.

Διαθέτουμε ένα πρωινό απ’ το χρόνο μας.
Μοιράζουμε αγάπη στο συνάνθρωπο μας!

Ο Ιερέας του Ναού.

Σελίδα του Ιερού Ναού στο facebook

Visits: 4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο