Έρανος Αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λιτής και Ρεντίνης


Έρανος Αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λιτής και Ρεντίνης

Όπως κάθε χρόνο, λίγο πριν την Εορτή της κατά Σάρκα Γεννήσεως του Θεανθρώπου, θα πραγματοποιηθεί, η ωραία παράδοση της Φιλανθρωπίας, ο καθιερωμένος «Έρανος της Αγάπης» από τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεώς Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης.

Εφέτος, ο «Έρανος της Αγάπης» θα διενεργηθεί, ακολουθώντας επακριβώς όλα τα ενδεδειγμένα υγειονομικά μέτρα, στη Μητροπολιτική περιφέρεια, από 16 έως 18 Δεκεμβρίου 2021, όπου Εθελοντές Συνεργάτες των Φιλοπτώχων Ταμείων θα κρούσουν την πόρτα της καρδιάς σας, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν και κουπόνια στους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Σε μία εποχή δύσκολη, όπου συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των συνανθρώπων μας που έχουν μεγάλη ανάγκη βοήθειας και στήριξης, όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε από το περίσσευμα της καρδίας μας τον καρπό της αγάπης μας, προκειμένου να καλυφθούν όσο είναι δυνατόν, όλες οι ανάγκες των ενδεών και πασχόντων αδελφών μας, και μέσω αυτής να ζήσουμε αυτήν την ξεχωριστή πνευματική επικοινωνία της Αγάπης.

Η Τοπική Εκκλησία απευθύνει Προσκλητήριο Αγάπης προς τους πιστούς της και τους παρακαλεί για την ενεργή Συμμετοχή τους στη Φιλάνθρωπη δραστηριότητα, ζητώντας την ηθική υποστήριξη και την υλική προσφορά τους, προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα η Διανομή Συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως και των κατά Τόπους Ενοριών, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, καθώς επίσης και το Κέντρο Διανομής ιματισμού.

“Παρακαλούμε να ανταποκριθείτε φιλάνθρωπα και να προσφέρετε ό,τι έχετε ευχαρίστηση για τα έργα της αγάπης, είτε απ’ ευθείας, είτε με κατάθεση στους κάτωθι Τραπεζικούς Λογαριασμούς της Εθνικής Τραπέζης Ελλάδος:

ΙΒΑΝ GR 62 0110 3950 0000 3952 9605 402

και Τραπέζης Πειραιώς:

ΙΒΑΝ GR 70 0172 2680 0052 6805 1038 925, επ΄ ονόματι του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου”, αναφέρει η Ανακοίνωση.

Έρανος Αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λιτής και Ρεντίνης

Επισκέψεις: 33


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο