Ένα κοντέινερ αγάπης στην καρδιά της Τανζανίας – Ιεραποστολική Στέγη


Μετά από αρκετούς Μήνες έφτασε, με τη χάρη του Θεού, από την Ελλάδα ένα μεγάλο Κοντέινερ γεμάτο αγάπη για τη στήριξη των Αναγκών του Ιεραποστολικού Έργου της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας.

Ιατρικά Μηχανήματα για τον πλήρη Εξοπλισμό της Κλινικής στο Ιεραποστολικό Κέντρο Ιρίνγκας, Εκκλησιαστικά Είδη, Ραπτικές Μηχανές για την Τεχνική Σχολή που θα Δημιουργηθεί στην Αρούσα, Ρούχα, Παπούτσια και Ηλεκτρικές Συσκευές για τις διάφορες ανάγκες. 

Η άφιξη και το άνοιγμα του Κοντέινερ σκόρπισε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Οι πρώτοι που γεύθηκαν τη χαρά ήταν οι μικροί μας φίλοι, τα παιδάκια μας, με τα Παπούτσια, τα Παιχνίδια, τα Αρκουδάκια και τα Ποδήλατα.

Η Αυλή του Ιεραποστολικού Κέντρου γέμισε από χαρούμενες Παιδικές φωνές. Το ίδιο κλίμα Δημιουργήθηκε και στο Χωριό Ιμπόγκο, όπου μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία διανεμήθηκαν Παπούτσια και Ρούχα σε όλους τους πιστούς και τα μικρά Παιδιά. 

Ευχαριστούμε όλα τα Μέλη και τους Δωρητές της Ιεραποστολικής Στέγης που Εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια για τη Συγκέντρωση όλων των Αγαθών αλλά και τους Δωρητές των Ιατρικών Μηχανημάτων.

Ιδιαιτέρως Ευχαριστούμε τον πατέρα Αναστάσιο Κοντολέων, τους Εθελοντές της Αποθήκης της Ιεραποστολής στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης αλλά και την Αδελφότητα Ορθόδοξου Εξωτερικής Ιεραποστολής για την Αποστολή του Κοντέινερ.

 

ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η  Ιεραποστολική Στέγη «Άγιος Διονύσιος ο Εν Ολύμπω» συστάθηκε με την αγάπη και φροντίδα των Μοναχών Πατέρων και των φίλων της Ομώνυμης Μονής του Ολύμπου τον Ιούλιο του 2017 με σκοπό να στηρίξει το Ιεραποστολικό Έργο στην Αφρική, ενώ παράλληλα στοχεύει στην καταπολέμηση της φτώχειας και τη στήριξη, υλική και πνευματική, των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας και στο Εσωτερικό της χώρας!   

  » Διαβάστε περισσότερα 

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Visits: 38


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο