Άλλες τρεις Επετειακές Εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (VIDEO)

Άλλες τρεις Επετειακές Εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (VIDEO)

Με επιτυχία συνεχίζεται το Πρόγραμμα των Επετειακών Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. 

Στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος πραγματοποιήθηκε η 38η Επετειακή Εκδήλωση με κεντρικό πρόσωπο το Άγιο Ιερομάρτυρα Κοσμά τον Αιτωλό. 

Στον ιστορικό Ιερό Ναό της Παναγιάς στο Ρεγγίνι πραγματοποιήθηκε η 39η Επετειακή Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως σε συνεργασία με τον Δήμο Καμένων Βούρλων.

Το θέμα της Εκδηλώσεως ήταν «Η μάχη των Βασιλικών 27 Αυγούστου 1821».

Τέλος, στην Ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Αντινίτσης πραγματοποιήθηκε η 41η Επετειακή Εκδήλωση με θέμα:

«Ο Μοναχισμός στον Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα του ’21».

Σε όλες τις Εκδηλώσεις παρέστη και τοποθετήθηκε κατάλληλα και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Οι εν λόγω Εκδηλώσεις θα προβληθούν από τον τηλεοπτικό Σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδος», η μεν 38η Εκδήλωση το Σάββατο18 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:00 π.μ., η 39η Επετειακή Εκδήλωση την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:00 π.μ. μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Άγιο Γεώργιο στο Καστρί της Δυτικής Φθιώτιδος και η 41η Επετειακή Εκδήλωση την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:00 π.μ.

Οι Εκδηλώσεις είναι ήδη διαθέσιμες στο επίσημο κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο Youtube, και θα προβληθούν και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό (89,4 Fm), καθώς από τον διαδικτυακό ιστότοπο www.ekklisia1821.gr και από το Πρακτορείο Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr http://www.lavaron.con.gr , καθώς και τους αντίστοιχους Λογαριασμούς στο Facebook, στο Instagram, στο YouTube και στο Twitter, που η Εκκλησία της Ελλάδος ειδικώς δημιούργησε για το σύνολο των Επετειακών της Δράσεων.

Ο Τηλεοπτικός Σταθμός «Star Κεντρικής Ελλάδος κάθε μέρα στην πρωινή ζώνη μεταδίδει όλες τις Επετειακές Εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως σε επανάληψη, οι οποίες και έχουν πραγματοποιηθεί από την αρχή του Έτους 2021.

Το Πρόγραμμα των Επετειακών Εκδηλώσεων συνεχίζεται με τις κάτωθι Επετειακές Εκδηλώσεις:

Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2021 στις 07:30 π.μ., αμέσως με την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Λαμίας θα πραγματοποιηθεί η 43η Επετειακή Εκδήλωση με θέμα:

«Η προσφορά των Ελλήνων της Οδησσού στην Επανάσταση του ’21».

Τέλος την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Παναγίας Δεσποίνης Λαμίας θα πραγματοποιηθεί η 44η Επετειακή Εκδήλωση με θέμα:

«Το Ζητούνι στα χρόνια της Τουρκοκρατίας και της Επαναστάσεως».

Επισκέψεις: 0

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο